WeerLokaal

Weers­verwachting
Jowzjan (Afghanistan)

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Jowzjan (Afghanistan)

Vandaag is het een dag met lichte regen in Jowzjan (Afghanistan). De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Jowzjan (Afghanistan) ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noordwesten blaast een matige wind van windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius en is het lekker warm buiten.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Jowzjan (Afghanistan)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Jowzjan (Afghanistan). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Jowzjan (Afghanistan), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Jowzjan (Afghanistan). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Jowzjan (Afghanistan)

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
Zon / Maan
op
03:31
onder
15:19
lengte
11:47

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 77%
op
21:42
onder
11:54
Volle maan
2023-10-28
22:24
Luchtkwaliteit