WeerLokaal

Weers­verwachting
Saint Peter (Antigua and Barbuda)

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Saint Peter (Antigua and Barbuda)

Vandaag is het een dag met lichte regen in Saint Peter (Antigua and Barbuda). De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Saint Peter (Antigua and Barbuda) ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noordwesten blaast een matige wind van windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius en is het lekker warm buiten.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Saint Peter (Antigua and Barbuda)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Saint Peter (Antigua and Barbuda). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Saint Peter (Antigua and Barbuda), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Saint Peter (Antigua and Barbuda). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Saint Peter (Antigua and Barbuda)

lichte regen
29°C
10%
3 Bft.
75%
1mm
lichte regen
29°C
100%
3 Bft.
74%
2mm
matige regen
29°C
100%
3 Bft.
78%
9mm
lichte regen
29°C
100%
3 Bft.
76%
4mm
lichte regen
29°C
100%
4 Bft.
74%
2mm
matige regen
30°C
50%
3 Bft.
78%
4mm
lichte regen
30°C
79%
3 Bft.
77%
3mm
Zon / Maan
op
11:51
onder
00:24
lengte
12:33

Wassende maan
Zichtbaarheid: 92%
op
18:42
onder
05:00
Volle maan
2023-09-29
11:58
Luchtkwaliteit

City overview

Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Saint Peter (Antigua and Barbuda). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Saint Peter (Antigua and Barbuda) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.