WeerLokaal

Weers­verwachting
Bosnië en Herzegovina

bewolkt
15°C
Graden
3 Bft
Weers­verwachting
Bosnië en Herzegovina

Vandaag is het een dag met bewolkt in Bosnië en Herzegovina. De temperatuur voor vandaag wordt 15 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Bosnië en Herzegovina ligt tussen de 14 en 17 graden celsius. Vanuit het noordoosten blaast een matige wind met windkracht 3. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 14.9 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Bosnië en Herzegovina? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Bosnië en Herzegovina. Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Bosnië en Herzegovina, zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Bosnië en Herzegovina. Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Bosnië en Herzegovina

bewolkt
15°C
100%
4 Bft.
56%
0mm
bewolkt
16°C
100%
4 Bft.
52%
0mm
lichte regen
14°C
100%
3 Bft.
61%
0mm
onbewolkt
14°C
9%
3 Bft.
53%
0mm
bewolkt
12°C
100%
4 Bft.
47%
0mm
lichte regen
13°C
100%
3 Bft.
64%
0mm
lichte regen
8°C
100%
3 Bft.
73%
0mm
Zon / Maan
op
06:24
onder
17:36
lengte
11:12

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 78%
op
00:43
onder
10:16
Volle maan
25 MAR
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Bosnië en Herzegovina. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Bosnië en Herzegovina door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.