WeerLokaal

Weers­verwachting
Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek)

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek)

Vandaag is het een dag met lichte regen in Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek). De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek) ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noordwesten blaast een matige wind van windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius en is het lekker warm buiten.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Bangui (Centraal-Afrikaanse Republiek)

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
Zon / Maan
op
06:31
onder
18:38
lengte
12:06

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 77%
op
23:13
onder
11:01
Volle maan
2023-10-28
22:24
Luchtkwaliteit