WeerLokaal

Taman Indonesia

Een Betoverende Ontmoeting met Aziatische Dieren en Cultuur

0°C
Graden
Windkracht 0

Taman Indonesia: Een Betoverende Ontmoeting met Aziatische Dieren en Cultuur

Dierenpark Taman Indonesia, gelegen in Kallenkote, Nederland, biedt bezoekers een unieke en betoverende ervaring waarbij Aziatische dieren en cultuur centraal staan. Met een combinatie van educatie, conservatie en entertainment, heeft dit park zich gevestigd als een must-visit bestemming voor zowel gezinnen als dierenliefhebbers.

Ontdek de Rijke Biodiversiteit

In het hart van het park kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan Aziatische diersoorten, variërend van kleurrijke vogels en majestueuze zoogdieren tot reptielen en amfibieën. Het park heeft zich toegelegd op het behoud van bedreigde diersoorten, waaronder de Sumatraanse tijger, de Balinese myna en de Bawean hert.

Cultuur en Traditie

Taman Indonesia is niet alleen een dierenpark, maar ook een venster naar de rijke culturele schatten van Azië. Verspreid over het terrein zijn traditionele paviljoens en tuinen die de unieke sfeer van verschillende Aziatische landen weerspiegelen. Bezoekers kunnen genieten van traditionele dansvoorstellingen, muziekoptredens en ambachtelijke demonstraties die de diversiteit en diepte van de Aziatische cultuur belichten.

Educatie en Bewustzijn

Het park heeft een sterke focus op educatie en bewustmaking van het publiek over de bedreigingen waarmee Aziatische dieren worden geconfronteerd. Educatieve borden en interactieve presentaties bieden diepgaande informatie over de habitats, gedragingen en conservatiebehoeften van de bewoners van het park. Dit creëert een inspirerende leeromgeving voor bezoekers van alle leeftijden.

Interactieve Ervaringen

Taman Indonesia moedigt hands-on interactie aan, waardoor bezoekers een diepere band kunnen opbouwen met de dierenwereld. Voederervaringen en contact met sommige tamme dieren bieden een kans om dichter bij de natuur te komen en te begrijpen hoe belangrijk het is om respectvol met dieren om te gaan.

Feesten en Evenementen

Het park organiseert regelmatig thematische evenementen en festivals die de feestelijke sfeer van Azië weerspiegelen. Van traditionele markten tot culinaire ontdekkingstochten, deze evenementen voegen een extra laag plezier en opwinding toe aan het parkbezoek.

Conservatie-inspanningen

Taman Indonesia heeft zich toegewijd aan het ondersteunen van conservatieprojecten en initiatieven in heel Azië. Door samen te werken met lokale organisaties en gemeenschappen, draagt het park bij aan het behoud van bedreigde diersoorten en hun natuurlijke habitats.

Een Onvergetelijk Avontuur

Voor bezoekers biedt Dierenpark Taman Indonesia meer dan alleen een dagje uit. Het is een onvergetelijk avontuur dat zintuigen prikkelt, kennis vergroot en een diep respect voor de diversiteit van het leven op aarde bevordert. Van de rustige schoonheid van de Aziatische tuinen tot het opwindende gebrul van de dieren, elk moment in het park is een kans om te koesteren en te delen.

Kortom, Dierenpark Taman Indonesia is veel meer dan alleen een dierenpark; het is een brug tussen culturen, een toevluchtsoord voor bedreigde diersoorten en een plek waar mensen kunnen genieten van de intrigerende mix van Aziatische fauna en tradities. Een bezoek aan dit park is een reis die nieuwsgierigheid voedt, kennis verdiept en harten opent voor de wonderen van onze natuurlijke wereld.

Praktische informatie

Adres
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote

Toon in Google Maps

Buienradar
Temperatuur
temperatuur kaart
Windkracht
wind kaart
Zicht
zicht kaart
Weeralarm
weeralarm kaart

Weers­verwachting 24 uur

DI 23:25
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 23:25
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 23:25
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 23:25
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 23:25
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 23:25
0°C
0%
0 Bft.
0%

Meerdaagse weersverwachting

matige regen
20°C
82%
3 Bft.
82%
8mm
zeer lichte bewolking
19°C
15%
3 Bft.
60%
0mm
lichte regen
21°C
99%
3 Bft.
70%
0mm
matige regen
18°C
100%
3 Bft.
96%
5mm
matige regen
15°C
100%
3 Bft.
91%
6mm
lichte regen
20°C
1%
3 Bft.
57%
0mm
zeer lichte bewolking
22°C
21%
3 Bft.
56%
0mm

Dierentuinen overzicht