WeerLokaal

Jazz in de gracht, Den Haag

Jazz in de gracht is een supergezellig muziekfestival in de binnenstad van Den Haag. Op en rond het water langs de Bierkade, Dunne Bierkade, het Groenewegje, de Veenkade en de Hooigracht geven tientallen jazzartiesten gratis concerten vanaf boten en drijvende podia. Tijdens het muziekevenement kun je bij de verschillende cafés en restaurants aan de kades genieten van een hapje en een drankje. Ook zal er een groot aantal foodtrucks op de kades staan waar allerlei culinaire lekkernijen te halen zijn. Zonder twijfel het gezelligste jazzfestival van Nederland! Drie dagen lang staan de Haagse grachten bol met de beste Jazz muzikanten! Op 26, 27 en 28 augustus 2021 varen deze talenten langs de Hooi kade, Dunne Bierkade, Bierkade, Veenkade en Groenewegje om jou te laten genieten van hun muziek.

Locaties Jazz in de gracht
Jazz in de Gracht zal dit jaar gehouden worden op vertrouwde locaties zoals de Dunne Bierkade, Bierkade en Groenewegje.Tevens zal de Veenkade weer meedoen en drie dagen bol staan van de leukste Jazz muzikanten. Maar opgelet!! Ook de Hooikade zal dit jaar weer gesierd worden met varende platbodems met Jazz bandjes. De allure en sfeervolle uitstraling van deze gracht, achter de Denneweg in buurtschap 2005, passen perfect bij de sfeer van Jazz in de Gracht. Ook hier wordt u verrast met culinaire lekkernijen door diverse, unieke foodtrucks en zorgen de gezamenlijk ondernemers uit het buurtschap voor de lekkerste drankjes.

Bereikbaarheid
Vanwege de drukte raadt de organisatie aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. De (Dunne) Bierkade ligt op vijf minuten lopen van Station Den Haag Hollands Spoor en op tien minuten van CS. Bovendien stoppen er verschillende trams en bussen in de buurt. De Veenkade is vanaf beide treinstation het snelst met tram 16 richting Statenkwartier te bereiken. De Hooikade bevindt zich in de buurt van Station Den Haag Centraal en is makkelijk met tram 9 te bereiken.

Praktische informatie

Buienradar
Temperatuur
temperatuur kaart
Windkracht
wind kaart
Zicht
zicht kaart
Weeralarm
weeralarm kaart

Weers­verwachting 24 uur

DO 19:17
0°C
0%
0 Bft.
0%
DO 19:17
0°C
0%
0 Bft.
0%
DO 19:17
0°C
0%
0 Bft.
0%
DO 19:17
0°C
0%
0 Bft.
0%
DO 19:17
0°C
0%
0 Bft.
0%
DO 19:17
0°C
0%
0 Bft.
0%

Meerdaagse weersverwachting

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%

Evenementen overzicht