WeerLokaal

Weers­verwachting
Basse-Normandie (Frankrijk)

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Basse-Normandie (Frankrijk)

Vandaag is het een dag met in Basse-Normandie (Frankrijk). De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Basse-Normandie (Frankrijk) ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noorden is het wind stil met windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Basse-Normandie (Frankrijk)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Basse-Normandie (Frankrijk). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Basse-Normandie (Frankrijk), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Basse-Normandie (Frankrijk). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Basse-Normandie (Frankrijk)

matige regen
11°C
85%
5 Bft.
86%
6mm
matige regen
8°C
100%
7 Bft.
65%
9mm
lichte regen
8°C
42%
6 Bft.
64%
3mm
lichte regen
7°C
100%
4 Bft.
67%
2mm
lichte regen
7°C
100%
6 Bft.
88%
2mm
matige regen
8°C
100%
6 Bft.
81%
6mm
half bewolkt
8°C
83%
4 Bft.
68%
0mm
Zon / Maan
op
07:43
onder
18:45
lengte
11:02

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 78%
op
01:15
onder
10:21
Volle maan
25 MAR
Luchtkwaliteit

City overview

Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Basse-Normandie (Frankrijk). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Basse-Normandie (Frankrijk) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.