WeerLokaal

Weers­verwachting
Bourgogne (Frankrijk)

lichte regen
6°C
Graden
5 Bft
Weers­verwachting
Bourgogne (Frankrijk)

Vandaag is het een dag met lichte regen in Bourgogne (Frankrijk). De temperatuur voor vandaag wordt 6 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Bourgogne (Frankrijk) ligt tussen de 5 en 7 graden celsius. Vanuit het noorden blaast een vrij krachtige wind met windkracht 5. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 2.5 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Bourgogne (Frankrijk)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Bourgogne (Frankrijk). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Bourgogne (Frankrijk), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Bourgogne (Frankrijk). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Bourgogne (Frankrijk)

lichte regen
6°C
100%
4 Bft.
73%
1mm
lichte regen
10°C
90%
5 Bft.
52%
0mm
licht bewolkt
9°C
50%
4 Bft.
61%
0mm
half bewolkt
11°C
69%
3 Bft.
47%
0mm
lichte regen
16°C
32%
4 Bft.
49%
0mm
matige regen
13°C
100%
5 Bft.
79%
6mm
matige regen
15°C
100%
3 Bft.
75%
11mm
Zon / Maan
op
06:39
onder
20:42
lengte
14:03

Volle maan
Zichtbaarheid: 98%
op
19:21
onder
06:05
Volle maan
24 APR
Luchtkwaliteit

City overview

Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Bourgogne (Frankrijk). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Bourgogne (Frankrijk) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.