WeerLokaal

Weers­verwachting
Duitsland

bewolkt
1°C
Graden
3 Bft
Weers­verwachting
Duitsland

Vandaag is het een dag met bewolkt in Duitsland. De temperatuur voor vandaag wordt 1 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Duitsland ligt tussen de 1 en 3 graden celsius. Vanuit het zuidoosten blaast een matige wind met windkracht 3. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de -2.3 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Duitsland? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Duitsland. Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Duitsland, zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Duitsland. Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Duitsland

lichte sneeuw
1°C
0mm
91%
4 Bft.
90%
lichte sneeuw
1°C
1mm
100%
2 Bft.
95%
sneeuw
-1°C
5mm
100%
3 Bft.
96%
bewolkt
-2°C
100%
2 Bft.
80%
lichte sneeuw
-1°C
1mm
99%
2 Bft.
84%
lichte sneeuw
-2°C
0mm
92%
2 Bft.
90%
bewolkt
-1°C
98%
2 Bft.
81%
Zon / Maan
op
07:59
onder
16:24
lengte
08:24

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 93%
op
18:29
onder
11:43
Volle maan
27 DEC
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Duitsland. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Duitsland door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.