WeerLokaal

Weers­verwachting
Calabria (Italië)

bewolkt
15°C
Graden
2 Bft
Weers­verwachting
Calabria (Italië)

Vandaag is het een dag met bewolkt in Calabria (Italië). De temperatuur voor vandaag wordt 15 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Calabria (Italië) ligt tussen de 15 en 15 graden celsius. Vanuit het zuidoosten blaast een zwakke wind met windkracht 2. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 15.4 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Calabria (Italië)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Calabria (Italië). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Calabria (Italië), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Calabria (Italië). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Calabria (Italië)

bewolkt
15°C
100%
3 Bft.
62%
0mm
lichte regen
15°C
43%
5 Bft.
62%
1mm
lichte regen
13°C
37%
5 Bft.
64%
7mm
lichte regen
15°C
73%
5 Bft.
57%
4mm
lichte regen
16°C
89%
3 Bft.
73%
2mm
lichte regen
17°C
38%
3 Bft.
68%
0mm
onbewolkt
17°C
0%
3 Bft.
65%
0mm
Zon / Maan
op
06:05
onder
19:40
lengte
13:35

Volle maan
Zichtbaarheid: 98%
op
19:23
onder
06:21
Volle maan
24 APR
Luchtkwaliteit

City overview

Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Calabria (Italië). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Calabria (Italië) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.