WeerLokaal

Weers­verwachting
Veneto (Italië)

matige regen
5°C
Graden
4 Bft
Weers­verwachting
Veneto (Italië)

Vandaag is het een dag met matige regen in Veneto (Italië). De temperatuur voor vandaag wordt 5 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Veneto (Italië) ligt tussen de 5 en 6 graden celsius. Vanuit het noordoosten blaast een matige wind met windkracht 4. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 2.4 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Veneto (Italië)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Veneto (Italië). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Veneto (Italië), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Veneto (Italië). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Veneto (Italië)

zware regenval
6°C
100%
4 Bft.
92%
59mm
matige regen
5°C
100%
3 Bft.
97%
27mm
matige regen
12°C
100%
3 Bft.
65%
9mm
lichte regen
14°C
18%
2 Bft.
60%
0mm
lichte regen
15°C
39%
3 Bft.
67%
3mm
bewolkt
14°C
88%
2 Bft.
73%
0mm
lichte regen
17°C
89%
2 Bft.
71%
1mm
Zon / Maan
op
06:12
onder
20:10
lengte
13:58

Volle maan
Zichtbaarheid: 97%
op
18:49
onder
05:37
Volle maan
24 APR
Luchtkwaliteit

City overview

Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Veneto (Italië). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Veneto (Italië) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.