WeerLokaal

Weers­verwachting
Noorwegen

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Noorwegen

Vandaag is het een dag met in Noorwegen. De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Noorwegen ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noorden is het wind stil met windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Noorwegen? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Noorwegen. Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Noorwegen, zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Noorwegen. Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Noorwegen

onbewolkt
7°C
8%
2 Bft.
40%
0mm
bewolkt
7°C
85%
1 Bft.
43%
0mm
regen en sneeuw
8°C
0mm
97%
2 Bft.
53%
1mm
lichte regen
9°C
100%
2 Bft.
46%
1mm
licht bewolkt
11°C
50%
2 Bft.
39%
0mm
bewolkt
11°C
100%
2 Bft.
41%
0mm
lichte regen
9°C
100%
2 Bft.
61%
0mm
Zon / Maan
op
05:32
onder
21:04
lengte
15:31

Wassende maan
Zichtbaarheid: 94%
op
17:58
onder
05:32
Volle maan
23 MAY
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Noorwegen. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Noorwegen door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.