WeerLokaal

Weers­verwachting
Akershus (Noorwegen)

licht bewolkt
9°C
Graden
2 Bft
Weers­verwachting
Akershus (Noorwegen)

Vandaag is het een dag met licht bewolkt in Akershus (Noorwegen). De temperatuur voor vandaag wordt 9 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Akershus (Noorwegen) ligt tussen de 9 en 9 graden celsius. Vanuit het noorden blaast een zwakke wind met windkracht 2. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 7.9 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Akershus (Noorwegen)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Akershus (Noorwegen). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Akershus (Noorwegen), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Akershus (Noorwegen). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Akershus (Noorwegen)

licht bewolkt
8°C
25%
2 Bft.
44%
0mm
lichte sneeuw
4°C
0mm
69%
2 Bft.
74%
0mm
zeer lichte bewolking
7°C
17%
2 Bft.
42%
0mm
lichte sneeuw
5°C
0mm
96%
2 Bft.
52%
0mm
zeer lichte bewolking
11°C
22%
2 Bft.
36%
0mm
zeer lichte bewolking
12°C
24%
2 Bft.
41%
0mm
regen en sneeuw
4°C
6mm
100%
2 Bft.
97%
2mm
Zon / Maan
op
05:50
onder
20:37
lengte
14:47

Eerste kwartier
Zichtbaarheid: 59%
op
10:37
onder
05:25
Volle maan
23 MAY
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Akershus (Noorwegen). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Akershus (Noorwegen) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.