WeerLokaal

Weers­verwachting
Magnor (Noorwegen)

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Magnor (Noorwegen)

Vandaag is het een dag met in Magnor (Noorwegen). De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Magnor (Noorwegen) ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noorden is het wind stil met windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Magnor (Noorwegen)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Magnor (Noorwegen). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Magnor (Noorwegen), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Magnor (Noorwegen). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Magnor (Noorwegen)

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
Zon / Maan
op
03:43
onder
22:41
lengte
18:58

Volle maan
Zichtbaarheid: 96%
op
22:15
onder
01:58
Volle maan
22 JUN
Luchtkwaliteit