WeerLokaal

Attractiepark Drouwenerzand

0°C
Graden
Windkracht 0

Wat is Attractiepark Drouwenerzand?

Attractiepark Drouwenerzand is een uniek pretpark gelegen in het Drentse dorpje Drouwen. Het park staat bekend om zijn all-inclusive concept, waarbij de entree, attracties en het eten en drinken bij de toegangsprijs zijn inbegrepen. Hierdoor kunnen bezoekers onbeperkt genieten van alle attracties en lekkernijen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over extra kosten.

Het park heeft een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties en draaimolens. Ook is er een indoor speeltuin en een grote buiten-speeltuin voor de jongere bezoekers. Een van de hoogtepunten van het park is de spectaculaire Wild West Adventure, waarbij bezoekers in een mijnkarretje door een mijn rijden en onderweg spannende avonturen beleven.

Naast de attracties heeft Attractiepark Drouwenerzand ook een breed scala aan eetgelegenheden, variërend van snacks tot complete maaltijden. Zo kunnen bezoekers genieten van een frietje met snack of een heerlijke pizza uit de houtoven. Ook zijn er diverse plekken waar men kan genieten van een verfrissend drankje.

Kortom, Attractiepark Drouwenerzand is een ideaal dagje uit voor het hele gezin. Met zijn all-inclusive concept, gevarieerde attracties en lekker eten en drinken is het een plek waar jong en oud zich zeker zullen vermaken.

Praktische informatie

Adres
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Toon in Google Maps

Openingstijden
Kijk voor de de actuele openingstijden op de website van Attractiepark Drouwenerzand

Website
https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/
Buienradar
Temperatuur
temperatuur kaart
Windkracht
wind kaart
Zicht
zicht kaart
Weeralarm
weeralarm kaart

Weers­verwachting 24 uur

DI 21:47
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 21:47
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 21:47
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 21:47
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 21:47
0°C
0%
0 Bft.
0%
DI 21:47
0°C
0%
0 Bft.
0%

Meerdaagse weersverwachting

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%

Pretparken overzicht