WeerLokaal

Disneyland Parijs

0°C
Graden
Windkracht 0

Wat is Disneyland Parijs?

Disneyland Parijs is een van de meest magische bestemmingen in Europa en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Marne-la-Vallée, ongeveer 32 kilometer ten oosten van Parijs. Het park biedt een unieke mix van Disney-avonturen en Europese cultuur, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel kinderen als volwassenen.

Het park is verdeeld in vijf verschillende themagebieden, waaronder Main Street USA, Fantasyland, Adventureland, Frontierland en Discoveryland. Elk gebied heeft zijn eigen attracties, restaurants en shows die speciaal zijn ontworpen om bezoekers te vermaken en te betoveren. Bezoekers kunnen de iconische attracties zoals Space Mountain: Mission 2, It's a Small World en Pirates of the Caribbean ervaren of genieten van de spectaculaire parades en vuurwerkshows.

Disneyland Parijs heeft ook een aantal luxe hotels en resorts die bezoekers kunnen boeken voor een onvergetelijk verblijf. Het park biedt ook tal van winkels en restaurants, waar bezoekers souvenirs kunnen kopen en kunnen genieten van heerlijke Franse gerechten.

Kortom, Disneyland Parijs is een must-see bestemming voor iedereen die van Disney en Europese cultuur houdt. Het park is perfect voor een dagtocht of een langer verblijf, en het zal zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie

Adres Boulevard de Parc
77700 Serris/Coupvray
Frankrijk

Toon in Google Maps

Openingstijden Kijk voor de de actuele openingstijden op de website van Disneyland Parijs. Website https://www.disneylandparis.com/nl-nl/

Meerdaagse weersverwachting

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%