WeerLokaal

Weers­verwachting
Brasov (Roemenië)

half bewolkt
10°C
Graden
2 Bft
Weers­verwachting
Brasov (Roemenië)

Vandaag is het een dag met half bewolkt in Brasov (Roemenië). De temperatuur voor vandaag wordt 10 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Brasov (Roemenië) ligt tussen de 10 en 10 graden celsius. Vanuit het zuidoosten blaast een zwakke wind met windkracht 2. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 9.7 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Brasov (Roemenië)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Brasov (Roemenië). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Brasov (Roemenië), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Brasov (Roemenië). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Brasov (Roemenië)

half bewolkt
11°C
59%
2 Bft.
46%
0mm
bewolkt
14°C
99%
2 Bft.
45%
0mm
lichte regen
10°C
100%
2 Bft.
81%
0mm
bewolkt
12°C
100%
3 Bft.
52%
0mm
licht bewolkt
9°C
31%
3 Bft.
49%
0mm
onbewolkt
9°C
4%
3 Bft.
42%
0mm
bewolkt
7°C
100%
4 Bft.
54%
0mm
Zon / Maan
op
06:05
onder
16:56
lengte
10:50

Volle maan
Zichtbaarheid: 99%
op
17:46
onder
08:03
Volle maan
24 FEB
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Brasov (Roemenië). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Brasov (Roemenië) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.