WeerLokaal

Weers­verwachting
Slowakije

onbewolkt
24°C
Graden
2 Bft
Weers­verwachting
Slowakije

Vandaag is het een dag met onbewolkt in Slowakije. De temperatuur voor vandaag wordt 24 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Slowakije ligt tussen de 22 en 25 graden celsius. Vanuit het noorden blaast een zwakke wind met windkracht 2. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 25 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Slowakije? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Slowakije. Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Slowakije, zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Slowakije. Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Slowakije

licht bewolkt
28°C
26%
2 Bft.
58%
0mm
zware regenval
32°C
15%
3 Bft.
50%
34mm
lichte regen
27°C
11%
3 Bft.
60%
2mm
matige regen
24°C
60%
2 Bft.
59%
3mm
licht bewolkt
24°C
32%
2 Bft.
58%
0mm
onbewolkt
24°C
8%
2 Bft.
52%
0mm
onbewolkt
26°C
0%
2 Bft.
54%
0mm
Zon / Maan
op
04:54
onder
20:41
lengte
15:47

Eerste kwartier
Zichtbaarheid: 68%
op
16:04
onder
01:20
Volle maan
19 AUG
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Slowakije. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Slowakije door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.