WeerLokaal

Weers­verwachting
Asturias (Spanje)

zeer lichte bewolking
11°C
Graden
5 Bft
Weers­verwachting
Asturias (Spanje)

Vandaag is het een dag met zeer lichte bewolking in Asturias (Spanje). De temperatuur voor vandaag wordt 11 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Asturias (Spanje) ligt tussen de 11 en 11 graden celsius. Vanuit het noordoosten blaast een vrij krachtige wind met windkracht 5. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 9.2 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Asturias (Spanje)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Asturias (Spanje). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Asturias (Spanje), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Asturias (Spanje). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Asturias (Spanje)

zeer lichte bewolking
11°C
12%
5 Bft.
67%
0mm
zeer lichte bewolking
11°C
18%
4 Bft.
60%
0mm
lichte regen
12°C
96%
4 Bft.
80%
2mm
lichte regen
12°C
96%
4 Bft.
75%
1mm
lichte regen
12°C
55%
4 Bft.
65%
3mm
lichte regen
11°C
87%
4 Bft.
63%
3mm
matige regen
12°C
100%
6 Bft.
88%
8mm
Zon / Maan
op
07:28
onder
21:15
lengte
13:46

Wassende maan
Zichtbaarheid: 94%
op
18:57
onder
06:32
Volle maan
23 MAY
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Asturias (Spanje). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Asturias (Spanje) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.