WeerLokaal

Weers­verwachting
Zwitserland

bewolkt
9°C
Graden
1 Bft
Weers­verwachting
Zwitserland

Vandaag is het een dag met bewolkt in Zwitserland. De temperatuur voor vandaag wordt 9 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Zwitserland ligt tussen de 8 en 11 graden celsius. Vanuit het noorden blaast een zwakke wind met windkracht 1. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 8.9 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Zwitserland? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Zwitserland. Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Zwitserland, zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Zwitserland. Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Zwitserland

matige regen
12°C
98%
3 Bft.
73%
4mm
zeer lichte bewolking
14°C
13%
3 Bft.
54%
0mm
matige regen
15°C
7%
3 Bft.
60%
4mm
lichte regen
15°C
19%
3 Bft.
53%
3mm
lichte regen
11°C
100%
3 Bft.
70%
4mm
matige regen
8°C
100%
3 Bft.
91%
13mm
matige regen
12°C
82%
2 Bft.
70%
11mm
Zon / Maan
op
06:31
onder
20:21
lengte
13:49

Wassende maan
Zichtbaarheid: 71%
op
14:43
onder
04:49
Volle maan
23 MAY
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Zwitserland. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Zwitserland door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.