WeerLokaal

Weers­verwachting
Kensworth (Verenigd Koninkrijk)

licht bewolkt
8°C
Graden
4 Bft
Weers­verwachting
Kensworth (Verenigd Koninkrijk)

Vandaag is het een dag met licht bewolkt in Kensworth (Verenigd Koninkrijk). De temperatuur voor vandaag wordt 8 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Kensworth (Verenigd Koninkrijk) ligt tussen de 8 en 8 graden celsius. Vanuit het noorden blaast een matige wind met windkracht 4. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 5.6 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Kensworth (Verenigd Koninkrijk)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Kensworth (Verenigd Koninkrijk). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Kensworth (Verenigd Koninkrijk), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Kensworth (Verenigd Koninkrijk). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Kensworth (Verenigd Koninkrijk)

licht bewolkt
8°C
33%
5 Bft.
63%
0mm
lichte regen
8°C
35%
4 Bft.
66%
1mm
lichte regen
7°C
100%
4 Bft.
68%
0mm
lichte regen
7°C
100%
4 Bft.
65%
2mm
lichte regen
8°C
53%
4 Bft.
70%
1mm
lichte regen
8°C
88%
4 Bft.
75%
2mm
matige regen
10°C
100%
6 Bft.
79%
7mm
Zon / Maan
op
06:49
onder
21:11
lengte
14:22

Wassende maan
Zichtbaarheid: 94%
op
18:37
onder
06:12
Volle maan
23 MAY
Luchtkwaliteit