WeerLokaal

Weers­verwachting
Berkshire (Verenigd Koninkrijk)

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Berkshire (Verenigd Koninkrijk)

Vandaag is het een dag met lichte regen in Berkshire (Verenigd Koninkrijk). De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Berkshire (Verenigd Koninkrijk) ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noordwesten blaast een matige wind van windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius en is het lekker warm buiten.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Berkshire (Verenigd Koninkrijk)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Berkshire (Verenigd Koninkrijk). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Berkshire (Verenigd Koninkrijk), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Berkshire (Verenigd Koninkrijk). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Berkshire (Verenigd Koninkrijk)

lichte regen
17°C
81%
5 Bft.
75%
1mm
bewolkt
16°C
94%
3 Bft.
74%
0mm
half bewolkt
18°C
64%
4 Bft.
79%
0mm
bewolkt
19°C
91%
3 Bft.
77%
0mm
lichte regen
16°C
37%
5 Bft.
68%
1mm
bewolkt
15°C
94%
4 Bft.
71%
0mm
onbewolkt
18°C
8%
4 Bft.
64%
0mm
Zon / Maan
op
07:07
onder
21:05
lengte
13:57

Wassende maan
Zichtbaarheid: 85%
op
19:43
onder
02:39
Volle maan
2023-09-29
11:58
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Berkshire (Verenigd Koninkrijk). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Berkshire (Verenigd Koninkrijk) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.