WeerLokaal

Weers­verwachting
Bolton (Verenigd Koninkrijk)

bewolkt
15°C
Graden
2 Bft
Weers­verwachting
Bolton (Verenigd Koninkrijk)

Vandaag is het een dag met bewolkt in Bolton (Verenigd Koninkrijk). De temperatuur voor vandaag wordt 15 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Bolton (Verenigd Koninkrijk) ligt tussen de 15 en 15 graden celsius. Vanuit het noorden blaast een zwakke wind met windkracht 2. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 14.9 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Bolton (Verenigd Koninkrijk)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Bolton (Verenigd Koninkrijk). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Bolton (Verenigd Koninkrijk), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Bolton (Verenigd Koninkrijk). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Bolton (Verenigd Koninkrijk)

onbewolkt
15°C
9%
4 Bft.
88%
0mm
half bewolkt
15°C
59%
4 Bft.
84%
0mm
bewolkt
16°C
100%
4 Bft.
87%
0mm
lichte regen
15°C
15%
3 Bft.
74%
0mm
bewolkt
15°C
86%
3 Bft.
78%
0mm
bewolkt
15°C
100%
4 Bft.
82%
0mm
half bewolkt
16°C
74%
3 Bft.
82%
0mm
Zon / Maan
op
06:09
onder
22:22
lengte
16:13

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 92%
op
23:43
onder
08:26
Volle maan
19 AUG
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Bolton (Verenigd Koninkrijk). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Bolton (Verenigd Koninkrijk) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.