WeerLokaal

Weers­verwachting
Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk)

bewolkt
8°C
Graden
3 Bft
Weers­verwachting
Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk)

Vandaag is het een dag met bewolkt in Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk). De temperatuur voor vandaag wordt 8 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk) ligt tussen de 8 en 8 graden celsius. Vanuit het noordoosten blaast een matige wind met windkracht 3. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 5.6 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk)? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk). Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk), zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk). Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk)

matige regen
8°C
100%
3 Bft.
78%
13mm
matige regen
7°C
97%
4 Bft.
76%
9mm
lichte regen
7°C
97%
4 Bft.
66%
4mm
lichte regen
6°C
90%
4 Bft.
72%
3mm
matige regen
7°C
44%
5 Bft.
77%
9mm
zeer lichte bewolking
6°C
13%
4 Bft.
72%
0mm
bewolkt
5°C
87%
3 Bft.
66%
0mm
Zon / Maan
op
08:40
onder
16:54
lengte
08:13

Afnemende maan
Zichtbaarheid: 94%
op
18:57
onder
12:29
Volle maan
27 DEC
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk). Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk) door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.