WeerLokaal

Weers­verwachting
Zambia

0°C
Graden
0 Bft
Weers­verwachting
Zambia

Vandaag is het een dag met in Zambia. De temperatuur voor vandaag wordt 0 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Zambia ligt tussen de 0 en 0 graden celsius. Vanuit het noorden is het wind stil met windkracht 0. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 13.1 graden celsius.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste weerbericht voor de Zambia? Dan ben je op het WeerLokaal aan het juiste adres. Hier vind je dagelijks het meest actuele en nauwkeurige weerbericht voor Zambia. Of je nu van plan bent om buitenactiviteiten te ondernemen, een reis te maken of gewoon wilt weten welke kleding je moet dragen, wij bieden de informatie die je nodig hebt.

Onze weerberichten zijn uitgebreid en bevatten alle belangrijke weerfactoren, zoals temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Bovendien worden onze voorspellingen regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente informatie.

Naast het weerbericht bieden wij ook nuttige informatie over het klimaat in Zambia, zodat je een beter beeld krijgt van de weersomstandigheden in deze regio. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke informatie of gewoon uit nieuwsgierigheid, onze website biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op het weer in Zambia. Zo kun je altijd genieten van wat de dag voor jou in petto heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Meerdaagse weersverwachting Zambia

0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
0°C
0%
0 Bft.
0%
Zon / Maan
op
06:30
onder
17:58
lengte
11:27

Eerste kwartier
Zichtbaarheid: 68%
op
13:45
onder
02:43
Volle maan
19 AUG
Luchtkwaliteit
Over WeerLokaal

Op de website WeerLokaal vindt je het weer voor Zambia. Zo is op deze pagina snel te zien wat het huidige weer is en wat het weer gaat worden in Zambia door onze meerdaagse weersverwachting te bekijken. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Naast het weer zijn ook tal van evenementen op deze weer website terug te vinden, zowel landelijk als wel in de regio.